We mogen weer, verleng je seizoenkaart!

We kijken terug op een onvergetelijk seizoen. Een seizoen waar jij ons continu hebt gesteund; door dik en dun. Zelfs in onzekere tijden heb jij een seizoenkaart afgenomen. Voor jou was het nooit een brug te ver om de club te steunen. Van de sfeeracties op de brug tot aan het feestvieren op Papendal. Jij maakte dit vreemde seizoen toch bijzonder!

Bedankt, jij maakt ons Vites de mooiste van allemaal!

Wij staan aan de start van een mooi en belangrijk seizoen, wij gaan Europa in! Wij gaan er weer een ouderwets ‘geel-swert feestje’ van maken. En het allermooiste? We verwachten dat jij er weer bij kan zijn!

Jij kan nu jouw seizoenkaart verlengen, zonder risico
Mocht jij aankomend seizoen een wedstrijd missen omdat er met beperkt of zonder publiek gespeeld wordt, dan ontvang jij 1/17e van het aankoopbedrag per wedstrijd terug.

Wij reserveren jouw stoel t/m 21 juli!

Samen Europa in!
Voor Arnhem, onze stad en trots. Jouw trots.

Seizoenkaart verlengen

Seizoenkaart van afgelopen seizoen

1

Motten ze Dan & Ernems Trots

Zelfs in onzekere tijden als afgelopen seizoen heb jij een seizoenkaart afgenomen. Voor jou was het nooit een brug te ver om de club te steunen. Hiermee nam jij afstand voor enige tegemoetkoming. Bedankt hiervoor. Wij komen spoedig bij jou terug om onze dankbaarheid te tonen.
2

Samen Geel Swert

Zelfs in onzekere tijden heb jij een seizoenkaart afgenomen. Voor jou was het nooit een brug te ver om de club te steunen. Aangezien jij voor de variant Samen Geel Swert hebt gekozen krijg jij een kortingscode, ter waarde van 16/17e, van jouw seizoenkaart. Hiermee heb jij een seizoenkaart voor volgend seizoen nagenoeg gratis! Deze code vind jij in jouw mail.
Seizoenkaart verlengen