Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dribble4Theo

6 november 2021 @ 11:30 - 16:00

$10 – $25

Op zaterdag 6 november zou, daags voor de traditionele Nummer 4-wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht, het hardloop- en wandelevenement ‘Dribbel4Theo’ plaatsvinden. Omwille van diverse redenen, met name het drukke schema en de invloed hiervan op de beschikbaarheid van veel (potentiële) deelnemers, is deze activiteit uitgesteld tot een nader te bepalen moment in het lopende seizoen.

Dribbel4Theo wordt ter nagedachtenis aan Theo Bos en ter ondersteuning van Support Casper georganiseerd. Daarom verdient dit evenement het om een groot succes te worden. Naar aanleiding van de eerste geselecteerde datum, de reacties daarop en het aantal aanmeldingen is de conclusie getrokken dat het prikken van een nieuwe datum ten goede zal komen aan het evenement en het succes daarvan. Bij het kiezen hiervan zal er namelijk meer rekening worden gehouden met de schema’s van Vitesse en het amateurvoetbal, alsook met de activiteitenkalender in de Arnhemse regio.

Jong en oud kan meedoen aan Dribbel4Theo. In dit hardloop- en wandelevenement wordt er een unieke route afgelegd rondom én in GelreDome. Er is keuze uit meerdere afstanden: 800 meter (kids run), 4 kilometer (zowel wandelend als hardlopend) en 8 kilometer (alleen hardlopend). Alle opbrengsten gaan volledig naar Support Casper. De stichting Vitesse Betrokken zet zich samen met deze maatschappelijk partner in voor meer bekendheid voor alvleesklierkanker en daarmee ook het genereren van fondsen voor onderzoek. Support Casper is een campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) van Casper van Eijck, de behandelend arts van Theo Bos. ‘Mister Vitesse’ overleed in 2013 aan de gevolgen van deze allesverwoestende tegenstander.

Waarschijnlijk wordt de nieuwe datum van Dribbel4Theo in december vastgesteld en gecommuniceerd, omdat dan ook de exacte speelmomenten van Vitesse in speelronde 22 tot en met 34 van de Eredivisie worden bepaald. Vitesse zal de nieuwe datum zo snel mogelijk wereldkundig maken. De personen die zich reeds hadden aangemeld ontvangen op korte termijn een persoonlijk bericht.

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
$10 – $25
https://www.vitesse.nl/dribbel4theo

Organisator

Vitesse & Stichting Casper