Een nieuw hoofdstuk in onze clubgeschiedenis, die je niet wil en kan missen!

Met een seizoenkaart ben jij er volgend seizoen bij! Een eigen plek tijdens alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, voor een zeer lage prijs. Want ook dit jaar blijven de prijzen gelijk.

Afgelopen seizoen was al een onvergetelijk Europees seizoen. In het jaar van ons 130-jarig bestaan zijn wij nog nooit zo ver gekomen in Europa! Wij hebben met trots geschitterd tegen RSC Anderlecht, Stade Rennais FC, Tottenham Hotspur, SK Rapid Wien en AS Roma. Tweemaal in een uitverkocht GelreDome, wat hebben we er met elkaar van genoten. Dit seizoen is een mijlpaal in onze rijke geschiedenis. Ook de Gelderse Derby’s waren prachtfeesten. Met 0-1 en 4-1 hebben wij tweemaal gewonnen van NEC. Pure passie, dat is wat we voelden. Allemaal.

Wij zijn niet zomaar een club. Wij zijn Vitesse! Wij zijn geel en zwart. Wij komen uit Arnhem. En wij staan aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk. Een met perspectief, dat weten we zeker. Believe in More! Dit hoofdstuk schrijven we graag samen met jou. Jij kan nu jouw seizoenkaart bestellen, een heel seizoen achter geel en zwart staan! Voor onze club en onze stad.

Toen, Nu, Voor Altijd! 130 jaar Vitesse

Prijzen blijven gelijk

Terwijl de inflatie tot recordhoogte rijkt, zullen wij ook dit jaar onze seizoenkaartprijzen gelijk houden. Zo is en blijft een seizoenkaart van Vitesse een van de goedkoopste van Nederland! Wij willen nog dichter bij onze supporters staan, dan kunnen wij simpelweg niet kiezen voor de makkelijke weg door onze prijzen verhogen. Zeker nu het velen van ons financieel wat minder voor de wind gaat.

Ondanks alle onzekerheden zijn jullie in de afgelopen jaren achter onze club blijven staan. Nu staan wij er voor jullie!

Meer sfeer in GelreDome - doneer nu

Net als vorig seizoen kan iedereen, bij het bestellen van een seizoenkaart, een donatie van 18,92 euro doen ten gunste van het sfeerbudget. Samen met onze supporters zullen wij komend seizoen meer en meer zorgen voor sfeer in GelreDome! De fantastische sfeer weer terugzien die we gemerkt hebben tijdens de Europese thuiswedstrijden tegen NŠ Mura, Tottenham Hotspur FC en AS Roma. Maar hierbij denken wij ook aan de fantastische sfeeractie tijdens Vitesse vs NEC. De pure passie hebben wij allemaal gevoeld!

Een leven lang Vitesse - Jeugdseizoenkaart vanaf 48,75 euro

Wij zetten in op de jeugd! Een supporter ben je niet voor even, maar voor het leven. Hier geloven wij in. Op onze Oost-tribune, de familie-tribune van Vitesse, is het voor jeugd tot en met 16 jaar daarom mogelijk om voor slechts 2,85 euro per wedstrijd een seizoen lang Vitesse te bezoeken!

Net als dit seizoen zullen wij ook komend seizoen verschillende activiteiten voor de jongste jeugd organiseren op deze tribune. Denk hierbij aan verschillende Hollandse spellen, een schminkhoek en het spelen van potjes FIFA met onze eSporters! Kortom, een thuiswedstrijd van Vitesse is en blijft een ideaal dagje uit, voor jong en oud.

Speciaal tarief voor jongeren op Zuid

Voor jongeren van 17 tot en met 20 jaar hebben wij een speciaal aanbod op Zuid. Zij krijgen een korting van maar liefst 50 procent op de reguliere prijzen. Hiermee blijven we gaan voor een (sfeer)vollere Zuid-tribune, zoals we dat met z’n allen zo graag zien en beleven. Zo denken we met plezier terug aan de volle Zuid-tribunes tijdens Vitesse vs NEC en de Europese wedstrijden tegen Tottenham Hotspur en AS Roma; met de bijbehorende sfeeracties.

Daarnaast blijft het ook dit seizoen mogelijk om een donatie te doen aan het sfeerbudget. Zo kunnen wij samen weer schitterende sfeeracties optuigen!