Een seizoenkaart zonder risico

Aan de hand van de laatste berichtgeving lijkt het mogelijk om alle supporters volgend seizoen te verwelkomen in het stadion zonder mondkapje en 1,5 meter afstand. Indien er bij een wedstrijd toch geen publiek is toegestaan, wordt deze wedstrijd vergoed. Dit doen we door 1/17e deel van de aanschafwaarde van de seizoenkaart terug te betalen. Dat is wel zo transparant en eerlijk!

Meer sfeer in GelreDome - doneer nu

Om meer sfeer te creëren in GelreDome kan een ieder, bij bestellen van een seizoenkaart, een donatie van 18,92 euro doen voor het sfeerbudget. Samen met onze supporters zullen wij aankomend seizoen meer en meer zorgen voor een ‘geel swert feestje’.

Speciaal tarief voor jongeren op Zuid

Speciaal voor jongeren van 17 t/m 20 jaar hebben wij een speciaal aanbod op Zuid. Zij krijgen een korting van 50% op de reguliere prijzen. Hierdoor proberen wij een vollere en sfeervollere Zuid-tribune te creëren.

Luxe en toch goedkopere seizoenkaarten op West

Op onze West-tribune zullen de seizoenkaartprijzen dalen. Geniet op West van de echte voetbalambiance, dichtbij de dug-outs en onze selectie in een informele omgeving.

Een leven lang Vitesse - Jeugdseizoenkaart vanaf 48,75 euro

Wij zetten in op de jeugd! Een fan ben je niet voor even, maar voor het leven. Hier geloven wij in. Op onze Oost-tribune, de familie-tribune van Vitesse, is het al mogelijk om voor 2,85 euro per wedstrijd een seizoenlang Vitesse te bezoeken voor jeugd tot en met 16 jaar!